Ga naar de inhoud
heart-3147976_1920-p0xl8reztt0tn61wcom8k2gmmfmnmmu8yocxe48a0o

Hulp nodig

Jezus zegt van zichzelf dat Hij gekomen is om te dienen. En ook: ‘Als je van mij houdt, doe je wat ik heb gedaan’. Geloven wordt zo heel praktisch. In de kerk noemen we deze handen en voeten van de kerk ook wel diaconaat. Heeft u – praktische of financiële – hulp nodig? Dan zijn we er voor u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Voedselbank

Heeft u het financieel zwaar? Mogelijk komt u in aanmerking voor een voedselpakket. De Voedselbank neemt de last van het zoeken naar voedsel van u over, waardoor u kunt focussen op het bouwen aan uw toekomst. Het aanvragen van een voedselpakket kunt u niet zelf doen, dat doet een hulpverlener voor u. Belt u hiervoor met het nummer 14 0180. 

Loket levensvragen

Iedereen komt ergens in het leven een moment tegen waarop je stil wilt staan. Reflecteren op je bestaan. Op hoe je je leven inricht. Wat vind je echt belangrijk? En leef je in overeenstemming met waar je écht in gelooft? Neem de tijd om stil te staan. Je kunt terecht bij een van de predikanten of iemand anders die betrokken is bij het Loket Levensvragen. 

Crimpen-Inn

Inloophuis Crimpen-Inn is in 2012 opgezet vanuit de lokale PKN kerken en de NGK Immanuel.

Ze ontvangen mensen die behoefte hebben aan contact.