Meteen naar de inhoud

Alpha Cursus 

De nieuwe Alpha cursus start op donderdag 12 januari 2023. 

Aanvang: 18.30 uur
Locatie De Fonteinkerk (voorheen De Ark)
Burgmeester Aalberslaan 41 Krimpen aan den IJssel 

Contactpersoon 
Edwin Herwijnen
Telefoon: 06-33148802
Mail: edwinherwijnen@gmail.com

Zie ook https://alpha-cursus.nl/cursus/alpha-krimpen-aan-den-ijssel-12/ 


Wat is Alpha? 

De plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. De plek waar alle verhalen samenkomen. Dat is Alpha. Schuif jij aan? 

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000! 

Voor wie? 

Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. 

Waarom? 

Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis! 

Hoe werkt het? 

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. 

Geïnteresseerd? Schuif Aan!


Marriage Course 

Regelmatig geven Erwin en Marije de Marriage course. Zowel online als middels fysieke bijeenkomsten.
Voor meer info: 

Tel. 06-20951856 of alpha.pknkrimpen@gmail.com